Ansiktszonterapi

50 minuters ren njutning!


Zonterapi utgår från idén att hela kroppen såsom våra organ, leder, muskler och körtlar, motsvaras av reflexzoner i fötterna, på händerna och även andra delar av kroppen. Genom att trycka och massera på dessa reflexpunkterna stimulerar man kroppens eget självläkningssystem. 

Ansiktszonterapi är en djupt avslappnande massage av reflexpunkterna i ansiktet.. Genom tryck och drag stimuleras akupunkturpunkter, zoner och neurologiska punkter i hela ansiktet. Behandlingen ökar blodcirkulationen, lymfsystemet stimuleras och spänningar löses upp,  Kroppens eget självläkningssystem aktiveras och du upplever ett ökat välbefinnande. Om man jämför fotzonterapi, vilket ofta upplevs som en smärtsam behandling, med ansiktszonterapi, som är smärtfri, kan man lätt tro att denna inte har någon verkan. Förutom rent avslappnande. Men så är inte fallet. Utöver behandlingens fysiska och känslomässiga effekter påverkar ansiktszonterapin cirkulationen i ansiktet och fräschar upp hyn i ansiktet. Ansiktszonterapi kan med fog kallas naturlig ansiktslyftning.

En del människor har mycket svårt att tänka sig att någon skall röra deras fötter av olika anledningar. Då är ansiktszonterapi en idealisk behandlingsform för dem.

En balanserande behandlingsmetod om man har:

Huvudvärk, migrän, spända käkar, utmattning, trötthet, sömnproblem, nervskador, förstoppning, matsmältningsproblem, nedstämdhet, smärta, fibromyalgi, infertilitet, bihålor, nästäppa, ödem i ansiktet, tinnitus, muskelspänningar, stress, hormonproblem mm 

50 minuters behandling 595 kr

Kan kombineras med annan behandling 80 minuter 800 kr

Boka direkt på Boka.se;

https://boka.se/maitri1

Om ni inte hittar en passande tid ring eller sms:a till 073-6729658 så löser vi det!